top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

50 uge til Sæby Atletikskole 2017

Fem forrygende dage på Spar Nord Atletikstadion i Sæby.

50 unge fra Sæby og Frederikshavn havde tilmeldt sig atletikskolen. De unge kom fra både håndbold, fodbold, gymnastik og atletikklubber mm. Det gjorde ingen forskel, hvad baggrunden var, for overskriften på atletikskolen var fællesskab og motoriske udfordringer.

Atletikskolen var delt i to gange tre dage med overlapning om onsdagen. Lederne af Miniskolen var Anne Farum og Kasper Larsen, som begge løste opgaven flot med inspirerende træning og lege. De havde nogle af vore 13 års piger i klubben med som hjælpere. Atletikskolen for 12 år og ældre blev trænet af klubbens egne trænere, samt to tidligere aktive i klubben Jonas Boelskifte og Dennis Larsen. De har begge læst Idræt på universitetet i Aalborg, og mente, at det nu var Pay Back Time, for deres gode ungdomsår i SIK 80.

Det er en fornem gestus, at de to bruger unge nogle dage i frivillighedens tegn på deres barndomsklub. Men samtidig er det, hvad vi ønsker i SIK80, skal være en del af kulturen.

Dette år blev hele atletikskolen for første gang til 100 % afholdt og organiseret af SIK80. Tidligere blev den afholdt i samarbejde med Dansk Atletikforbund DAF, der også sørgede for tilmelding, trøjer, drikkedunke m.m. Nu blev det hele gjort selv, hvilket krævede lidt mere arbejde og planlægning af foreningens frivillige, men arbejdet har bærret frugt og lægger et godt grundlagt til næste års atletikskoler.

Kasper og Anne tog direkte fra Atletikskolen til Verdens ungdoms Spelen i Gøteborg. Dette ungdomsstævne er verdens største og har ungdommer fra 21 lande. Her satte de nogle flotte resultater med nye PR.

Find billeder i vores galleri - flere vil følge de kommende dage

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


SIK80-Logo.png
bottom of page