top of page

Skole OL

SIK 80 Atletik afholder de lokale Skole OL-atletikstævner d. 14. og 15. maj 2024. 

Skole OL er OL i børnehøjde med fokus på samarbejde, sjov og sport for landets 4.-7. klasser. I foråret/sommer afholdes en lang række Skole OL-atletik Lokalstævner i hele landet, hvor eleverne kvalificerer sig til det store finalestævne i Ceres Park og Arena i Aarhus juni måned. Til finalen vil der være mere end 8.000 deltagere fordelt på de fire dage (en dag pr. klassetrin).

De lokale Skole OL-atletikstævner afholdes i samarbejde med atletikklubber under Dansk Atletik Forbund – se den samlede oversigt HER.

2019-05-15 08.40.49-1.jpg

Trænings-materiale

På den nye side skoleol.dk kan man hente træningskoncepter med lektionsplaner, som kan tilpasses skolens rammer og faciliteter.

Træningsmaterialet fra Skole OL-atletik egner sig rigtig godt til at etablere nogle idrætstimer for børnene, hvor vi skaber sammenhæng mellem skolen og foreningslivet. Og udsigten til at kvalificere sig til en spændende finaledag er et godt skridt på vejen mod at inspirere og motivere børn til at dyrke idræt. Mere idræt, bevægelse og i særdeleshed atletik skal nemlig ind folkeskolen. I SIK 80 glæder vi os derfor til at støtte op om dette arbejde til glæde og gavn for børn og unge i Frederikshavn Kommune, udtaler træner Jon Andersen fra SIK 80.

Træningsmateriale
Sammenhold i fokus

Sammenhold i fokus

OL er verdens største sportsbegivenhed og handler om, at folk fra hele verden mødes og konkurrerer i en masse idrætsgrene og samtidig fejrer venskab, fællesskab og fred mellem mennesker. OL handler meget om at tænke over, hvordan man er overfor hinanden. Det handler ikke kun om at vinde men også om at være med og mødes i sporten. Det kaldes den olympiske ånd.

 

Tilsvarende handler Skole OL også om sammenhold, og klasserne dyster netop som en samlet hold. Til Skole OL-atletik har alle elever mulighed for at prøve kræfter med Skole OL-disciplinerne løb, spring og kast. Skole OL har siden 2009 samlet tusinder af danske skoleelever til et kæmpe finalestævne i Aarhus med fest, farver og spændende konkurrencer.

Billeder

Billeder fra skoleOL 2019.

Billeder

Kontaktinformationer

Gunnar Møller Nielsen, SIK 80 atletik, 61114502. Hjemmeside, sik80.com

Kontakt
SIK80-Logo.png
bottom of page