top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

Vært for DGI's Landsdelsmesterskaber

Sæby var søndag vært for DGIs Landsdelsmesterskaber i atletik.

Hal A i Sæby Fritidscenter havde været under renovering de sidste uger. Så de aktive var glade for at kunne komme ind og konkurrere i den store hal igen, fremfor i gymnastiksalen og ude på stadion i vinterkulden. Vi kunne også se på resultaterne, at de aktive var ekstra opsatte på at lave en god præstation ved stævnet. Der blev sat flere personlige rekorder, samt to halrekorder under stævnet.

Både Anne Farum og Victoria Kupetz satte halrekord i kuglestød. Vindere af de individuelle konkurrencer: Lærke Fick Møller, Amalie Fick Møller, Oliver Sort Pedersen, Teodor s. Søndergaard, Anna Krogh, Karoline P. Olesen, Anne Farum, Frederik R. Larsen, Frida Fischer, Isabella Fischer, Tristan Kupetz, Jeppe Bruun, Johanne V. Kristensen, Magnus Christensen, Katrine Frahm, Naja Gadensgaard, Victoria Kupetz, Sebastian Christensen, Frederik R. Larsen.

Næste weekend går det løs ved de Vestdanske mesterskaber i Aalborg.

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page