top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

Nytårsfesten i Sæby fortsatte til Sjov Fredag

Godt 400 børn boltrede sig til årets første Sjov Fredag. Selv efter 23 år med Sjov Fredag, overraskes man stadigvæk over, at børnene hygger sig, og omgås uden konflikter. De nyder, at de kan deltage i en aktivitet, hvor de selv bestemmer, hvad de vil lave og hvornår. Dog er èn aktivitet fast, nemlig udtrækningen af lodtrækningspræmierne kl. 20.30, som byens handlende sponserer og klassekonkurrencerne efterfølgende.

Vindere af aftenens klassekonkurrencer var:1.kl. Gry Christensen, Zander Bisgård, 2. kl. Silje, Magnus,3. kl. Sille, Mikkel Buus, 4. kl. Julius Winther, Chillie Tarp, 5. kl. Freya Hesberg, Lærke H. Andersen, Lærke Jelswig, Lærke Petersen, 6. kl. Lydia Aarup Knudsen, Nicklas Lunderskov. Stor tak til de voksne, som stillede op, som hjælpere. Den næste og sidste Sjov Fredag for denne sæson er d. 8.marts.

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page