top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Guld til SIK's atletikpiger 11år ved VDMU

I lørdags var der gjort klar til VDMU hold 3-5 kamp i Sæby, og stadionudvalget havde gjort meget for at gøre stadion og klubhus klar til stævnet.

Afviklingerne af øvelserne gik godt, og vejret viste sig stadig fra sin aldeles sommerlige side. Dog drillede IT-systemet mod afslutningen af stævnet, så præmieoverrækkelsen blev udskudt lidt. Problemerne med IT og præmieoverrækkelsen var grundet arrangeringen af flere stafetløb, hvor klubberne var mixede, fortæller formand Gunnar Møller Nielsen, SIK 80. Stævnet var bredt repræsenteret af klubber lige fra Haderslev til Hjørring. Sæbys guldhold bestod af Frida Fischer, Emma R. Thomsen, Mathilde Olesen, Anna G. Krogh, Lærke Andersen, Mathilde Christiansen. Alle skulle udføre en trekamp (et løb, et spring og et kast), og de bedste fire atleter fra hver klub talte. Pigerne fra SIK 80 henviste Randers Freja til andenpladsen. Anna Krogh lavede den bedste trekamp for alle pigerne, og hendes bedste individuelle pointscore var på 1080 point for højdespringet på 1,37m. Næste weekend deltager Sæby med 13 atleter ved de Vestdanske Mesterskaber i Skive 12-22 år.

Se alle billeder 2018.6.9 VDMU Sæby og resultater Stævner

41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page