top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

SIK80/Dybvad leverede super indsats til kvalifikation for DM i hold

16 atleter fra SIK80 og Dybvad IK tog i lørdags til Vejle for at kvalificere sig til DM finale for hold i Ballerup den 22. september. For at komme videre kræves en top 3 placering.

SIK80 og Dybvad var gået sammen for dannet et stærkt drengehold, mens SIK80 selv stilede på med et pigehold i håb om at nå en af de tre finalepladser. Begge hold stillede op i 13 discipliner alt i alt, hvor hver disciplin gav point alt efter, hvor langt atleterne kastede, sprang eller hvor hurtigt de løb.

I forbindelse med stævnet gjorde flere af atleterne sig bemærket ved at slå deres personlig rekorder i de enkelte discipliner samt at vinde første pladser i deres årgang. Hos drengeholdet i alderen 12-15 år gjorde Frederik Ravnholt sig bemærket ved først at springe sig til en førsteplads med et spring på 5,36 m i længdespring, hvilket var en PR på 41 cm, hvorefter han slog PR på 100 meteren i tiden 12,22 sek. Mads Farum var ligeledes en af drengeholdets helt store pointtagere idet han formåede at kaste hele 30,86 m i hammerkast, hvilket var en kæmpe PR til Mads. Hans imponerende kast sikrede holdet en sikker førsteplads i disciplinen. Jelmer Scholten fra Dybvad IK stod for at løbe en sejr hjem i henholdsvis 3000 m og 800 m. På 3000 meteren formåede han at løbe imponerende 10.29 min, hvor han på 800 meteren ligeledes imponerede i tiden 2.12.20 min. Efter alle 13 discipliner endte Sæbys drengehold på en flot 3. plads med 6274 point, som sikrede dem en plads i DM finalen.