top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

SIK 80 atletik klar til DM for hold.

Frederik og Marius træner flittigt til DM for hold

På lørdag går det løs til DM for hold 12 – 15 år i Vejle. Sæby stiller to hold. Et rent pigehold og et drengehold med forstærkning fra Dybvads drenge. Det bliver en stor mundfuld for holdet at komme videre til finalen i København, da holdet har for få 15 årige på holdet.

I ugerne op til stævnet har vi løbet tilløb ind til springene og rettet flere øvelsestekniske ting. På billedet sprinter Frederik Raunholdt i forgrunden, med Marius Østergaard i baggrunden, som arbejder med løbeteknikken på 800m løbet.

Holdene består af: Liv Kroll, Mille Egholm, Lærke Kolind, Isabella Fischer, Katrine Frahm, Karoline Olsen, Majken Brunø, Sille Skjortholt drengeholdet: Frederik Raunholt, Marius Østergaard, Jeppe Bruun, Casper Brown, Mads Farum, Jelmer Scholten og Niels Skovsgård (to sidstnævnte fra Dybvad). Holdledere er Kasper Larsen og Anne Farum.