top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

SIK 80 atletik klar til DM for hold.

Frederik og Marius træner flittigt til DM for hold

På lørdag går det løs til DM for hold 12 – 15 år i Vejle. Sæby stiller to hold. Et rent pigehold og et drengehold med forstærkning fra Dybvads drenge. Det bliver en stor mundfuld for holdet at komme videre til finalen i København, da holdet har for få 15 årige på holdet.

I ugerne op til stævnet har vi løbet tilløb ind til springene og rettet flere øvelsestekniske ting. På billedet sprinter Frederik Raunholdt i forgrunden, med Marius Østergaard i baggrunden, som arbejder med løbeteknikken på 800m løbet.

Holdene består af: Liv Kroll, Mille Egholm, Lærke Kolind, Isabella Fischer, Katrine Frahm, Karoline Olsen, Majken Brunø, Sille Skjortholt drengeholdet: Frederik Raunholt, Marius Østergaard, Jeppe Bruun, Casper Brown, Mads Farum, Jelmer Scholten og Niels Skovsgård (to sidstnævnte fra Dybvad). Holdledere er Kasper Larsen og Anne Farum.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page