top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

Skole OL i atletik i fuld sol.

802 elever deltog i Skole OL i Sæby

Sprængfyldte med energi mødte eleverne op på atletikstadion i Sæby. Ugers træning skulle nu stå sin prøve. Eleverne forstod at bakke hinanden op på bedste vis. De levede helt op til OL´s værdier med mht. venskab, sammenhold og fairplay. Hvilket Borgmester Birgit Hansen og Anders Brandt også omtalte i deres åbningstaler til eleverne.

SIK 80 atletik var godt forberedt til at modtage de 802 elever. Klubben havde allieret sig med eleverne fra 8.a fra Sæbygaardskolen. De klarede dommerpligten til et 12 tal og Katrine og Anna fra 9. kl. varmede eleverne op inden konkurrencerne. Så grunden var lagt til en kæmpe atletikfest.

Der blev konkurreret i sprint, længdespring, 400m løb, boldkast, hylerkast, 10 min. løb og stafetløb.

Eleverne var mødt op med godt humør og masser af solcreme. De kæmpede det bedste de havde lært, og alle håbede på, at de kunne komme med deres klasse til finalen i Aarhus. I juni måned. Spænding var der masser af i konkurrencerne. En tabte jeg depechen og en anden overtrådte i længdespring eller en tredje fik sidesting. Heldigvis var det mest armene der var i vejret, over den gode præstation for holdet, og et klap på skulderen fra en af klassekammeraterne der prægede eleverne. Stævnet bar præg af de gode konkurrenceforhold i det gode vejr. Der blev lavet mange fine resultater. Men der var også tid til at slynge sig i græsset og snakke med vennerne

Til sidst skulle vinderne kåres. Der var vild spænding blandt eleverne. Fire klasser skulle videre til finalen i Aarhus. Vinderne blev: 4.B Sæby Syd, 5.A Hørby/Dybvad, 6.D Sæbygaardskolen og 7.A Sæbygaardskolen.

Eleverne er velkomne til at komme ud og træne på Atletikstadion, hvis de har fået interesse for sporten.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page