top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

DM atletik senior inde 2018

Sølv til Kasper Larsen SIK 80,

Den anden bedste længdespringer i Danmark kommer fra SIK 80, Sæby. Det lyder vildt. Men det er såre sandt. Kasper Larsen, 18 år, sprang 7,28m og ny PR med 20 cm. Kasper Larsen kom til DM i Skive med 7,08m i bagagen og havde ikke håbet på så stor en PR, da han allerede havde forbedret sig to gange i 2018.

I startfeltet lå han til at få en 5. plads, men igennem konkurrencen forbedrede Kasper sig og sprang i sit femte forsøg de flotte 7,28m. Kun Sebastian Pedersen, Sparta kunne springe længere (7,47m). Bag det suveræne resultat ligger der mange års træning. Kasper har trænet mange discipliner siden sin debut i atletikken som 13 år. Blandt andet: Kuglestød, diskoskast, sprint mm.

Næste weekend går det løs med DM for ungdom i Skive. Her har Kasper muligheden for at nå helt til tops. Ved samme lejlighed blev der kastet udendørs. Her satte Anne Farum PR i hammerkast med 39,22 m.

Billeder af Lone Dybdal

Se flere billeder fra Senior DM i Skive her: flickr Lone Dybdal

Foto: Lone Dybdal

Foto: Lone Dybdal

Photo: Foto: Lone Dybdal

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page