top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

Total fredagsstemning med 350 børn


Springhjørne arrangeret af gymnastikforeningen i hal B

Sjov Fredag med musik og sang, var aftenens nye indslag. Lærer, Martin Iversen havde taget sit keybard under armen og nogle trommer, rytme æg mm. med i tasken. Så gik det ellers løst med trommehvirvler, sambarytmer i det ene hjørne af hallen. Et festligt indslag i Hal A.

I hal B havde vi besøg af formanden for gymnastikforeningen, Stine Bæk Sørensen. Hun havde lavet et springhjørne med masser af aktiviter og udfordringer til børnene.

Næste Sjov fredag, se www.sik80.com.

Klassevindere: Kaja Pedersen, Tobias Thomsen, Lærke Andersen, Mikkel Buus, Dicte Møller, Camilla Thomsen, Camilla Langagergaard, Karoline F., Johanne Aagård, Lærke Silkjær, Magnus Pedersen, Isabella Staldknægt, Dennis Nielsen, Emma Kjeld.

Klassevinderne

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page