top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Kasper Larsen på Ungdomslandsholdet

Kasper kan næste weekend sætte sig i flyet til Umeå sammen med resten af U 20 landsholdet fra Danmark. En drøm som Kasper har gået med i flere år. Ja sikkert allerede fra han som 12 år gammel satte sine sko for første gang på Atletikstadion i Sæby. Kaspers lærer på Dronninglund Skole havde fortalt ham, at han havde talent for atletik, - og det er jo sandt. Kasper går i øjeblikket på Dronninglund gymnasium. Talent alene gør ikke en god længdespringer alene. Kasper har foruden talentet også en glæde ved at træne, og passer sin træning i Sæby, selvom han har den lange transportvej. Kasper deltager også i talentgruppens træning under landstræneren Lars Nielsen i Aarhus. Kasper deltog i juni i Verdensungdomsspelen i Gøteborg, hvor han sprang 7.14m. Dette resultat satte ham på U-landsholdet. Han har foruden sin egen træning også overskud til at hjælpe andre unge atleter på vej, og var sammen med Anne Farum leder af Atletikskolen fra 6 – 8 år i Sæby i juni måned. Jeg har haft den glæde at træne Kasper de sidste fem år og jeg nyder at se hans udvikling samt hans smittende glæde ved atletikken. Hele SIK 80 ønsker ham held og lykke i Umeå. 

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page