top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

Sæbygaardløb - nu også med populær halv-maraton

Det var med spænding, at der blev lagt en halv marathon ind i programmet sammen med de to normale løbsruter på henholdsvis 3,9 km og 10 km. Ruten var lagt, så løberne løb fire gange igennem målområdet inden de løb i mål. Det gjorde oplevelsen for tilskuere større, og det fungerede også rigtig godt for løberne. Det er herned helt sikkert, at den nye distance er på programmet til næste år.

Dette års vindere af halv maraton-løbet var de to lokale løbere Kristina Højgaard, med tiden 1.53 t. og Stig Jensen med tiden 1.23 t.

Vindere af 3,9 km i de forskellige aldersklasser blev Mathias Egholm, Camilla Langagergaard, Carina Schlegel, Nikolaj Jensen, Nie Værnhøj, Søren Nielsen, Betinna Nielsen, Helle Brinkmann, Bjarne Aagreen, Marianne Kristensen.

På 10 km var det: Maria Langagergaard, Anderas Bundgaard, Louise Lindegaard Christensen, Lene Brobjerg, Jens Olesen, Anne Bundgaard, Heine, Marianne Sørensen, Henrik Werngren, Lene Aagren.

Billeder ligger på SIK80 Facebook og vil også snart blive lagt op i galleriet.