top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Sjov Fredag d. 20.1.17


380 børn fra 1. til 6. klasse hyggede sig i Sæby Fritidscenter, til spring, badminton, rulleskøjteløb, fodbold, floorball, højdespring, klassekonkurrencer, skydning, dans, ansigtsmaling og klassekonkurrencer.

Børnene var helt gearet til tre en halv times samvær for fuld fart. Ligeledes var et en god fornemmelse for de 20 hjælpere, at børnene var aktive hele tiden. Denne gang var der indlagt en konkurrence i at se, hvor højt børnene kunne springe på 10 minutter. Overlæggeren var på en halv meter, og så gik det løs med springene. I alt blev der sprunget 177m. Næste Sjov Fredag er den 10. marts.

Vindere af klassekonkurrencerne:

Camilla Rasmussen, Tobias Andersen, Malou Brønnum, Victor Skat, Anders Frahm, Mikkel Sørensen, Jonas Lyan, Karl Emil Andersen, Lotte Wallentin, Natalie Svenningsgård, Patric Jensen, Tobias Berner, Ea Svendsen, Rene Etrup, Laura Dorff, Kristian Jull.

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page