top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Vestdanske ungdomsmesterskaber i atletik

6 guld og en bronzemedalje til SIK 80 ved Vestdanske mesterskaber i atletik.

Super flot indsats af vore 14 atleter. For nogles vedkommende var det en debut ved disse mesterskaber, det kunne give lidt sommerfugle i maven, men det satte atleterne ekstra op til disciplinen.

Guldmedaljerne gik til. Katrine Frahm i stangspring, Anne Farum kuglestød, Janni Kristensen stangspring, Julian Schlegel højde og trespring og Kasper Larsen,18år i længdespring med 6,57m. Vi har et mål med Kasper, som hedder 7m til september. Der ser ud til at være lang vej. Men vi er i den hårde træningsperiode nu, så mon ikke det går. Bronzemedaljen gik til Anne Farum i trespring.

Der var stor spænding i højdespringskonkurrencen for piger 13 år, hvor vi havde Katrine Frahm og Karoline Porsmose med. Karoline sprang 1,31m PR og Katrine 1,37m PR det rakte ikke til medaljer, men Katrine var tæt på, da bronzen var på 1,40m. Vi får rettet lidt på tilløbet til LM i marts, så snupper vi de sidste cm.

Vi overnattede i Aarhus 1900 klubhus, herfra kunne vi se åbnings fyrværkeriet til starten på Kulturåret i Aarhus.

Det var en positiv afslutning, med de gode resultater, på en travl weekend i SIK 80 med Sjov Fredag og to dage i Aarhus.

41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page