top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Sølv til Sæbys 16-19 års hold


Selv om der blev kæmpet, så sandet stod om ørene på Kasper Larsen og flere af de andre deltagere fra SIK 80 atletik, glippede guldet for Sæbyholdet 16-19 år. Holdet troede dog på sejren lige indtil sidste øvelse, 4 x 100m stafet var løbet. Men de manglende point fra sygdomsramte sidste mand på holdet stod ikke til at redde. For at stille op i alle øvelser krævede det nemlig at holdet minimum var på 6 deltagere, og vi måtte tage af sted med 5 deltagere. Holdet manglede 825 point op til Esbjerg med i alt 11321 point

Men sølvet var i hus. Med sejren over Holstebro, Silkeborg og Herning på de næste pladser og guldet til Esbjerg.

Sæbys hold bestod af: Julian Schlegel, Kasper Larsen, Anne Farum, Janni Kristensen og Louise Østergård.

Holdet fik ikke færre end otte første pladser, hvor af Kasper Larsen på 16 år sprang 6,62 m med 911 point, blev holdets pointsluger.

Vores 12-13 årige hold, som bestod af Isabella Fischer, Julie Tiim, Karoline Olesen, Katrine Frahm, Liv Kroll, Lærke Kolind, Mille L. Egholm, Emil Overbeck og Jeppe Bruun fik en samlet 9. plads. Holdet kæmpede bravt, men med 7 deltagere ud af ni som var førsteårs, så bliver de