top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Sportsfest med 900 elever til skoleOL

Skole OL er en sportsfest, hvor menuen er: Højt humør, kammeratskab, Fair Play, holdfølelse og sved.


Vejret var med dem, og det løftede selvfølgelig også humøret på både dommere og elever. Eleverne gav sig fuldt ud og kæmpede for pointene til klassen. Guleroden var finalen i Aarhus. Videre gik: 4.c Sæby Syd, 5.a Sæbygaard samt 6. og 7.a Hørby-Dybvad skole. Ravnshøj skole var kun 1 point efter ved 6. klasserne.


SIK 80 gør Skole OL til noget specielt med indmarch, taler af borgmester Birgit Hansen og Anders Brandt, opvarmning af Alex og Signe fra 9. kl. og løb efter OL faklen af Isabella og Caroline fra 8. kl.


Med 900 elever på to dage, så kræver det en voksen ved tidtagning og på EDB siden. Her var det Frede Jensen, Mads Krogh og Anders Mølhave, som var in charge. Ellers var det elever fra 8.a Sæbygaardskolen, som var dommere. Der var elever fra Frydenstrand, Ravnshøj, Torslev, Stensnæs, Hørby-Dybvad, Sæby Syd og Sæbygaardskolen.


Det var et friskt indslag, at Børnehaven Bispevang kom marcherende ind på stadion. På det tidspunkt var der lige 5 min. pause ved længdespring og børnhavebørnene var hurtige til at udnytte det.13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


SIK80-Logo.png
bottom of page