top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Guld til Sæby Atletik ved DM ungdom i Skive

Endnu en spændende længdespringskonkurrence med Kasper Larsen, 19 år fra SIK 80 i hovedrollen. Kasper har være meget igennem i 2018 mht. skinnebensoperation mm., men han er heldigvis kommet godt igennem det. Han startede 2019 op med et resultat i januar måned på 6,68m, for nu at stille op til DM ungdom i Skive i ung senior gruppen 20 – 22 år.


Kasper Larsen med et spring på 7,12 m til DMU

Kasper lagde ud med et spring på 6,81m, hvilket var OK, men jeg kunne se, at der var flere cm i Kaspers ben i dag, idet han ikke helt holdt hastigheden inden afsættet. Næste springer var Nicolai Lind fra Sparta i Kbh. som sprang 6,80m. Så var Kasper tændt! Det var tæt på. Så satte han sine modstandere til vægs, da han i sit 4. forsøg sprang 7m og 12 cm. Kuldegysene gik igennem min krop. Lykkefølelsen som kommer, når atleterne laver noget teknisk korrekt. Kasper går en god sæson i møde. Karoline Olesen 15 år fik en 8. pl ud af 18 i højdespring og Jeppe Bruun,15 år fik en sekundær placering i 60m hækkeløb, dog kun 0,5 s fra sin PR.


Næste stævne er et DGI-stævne i Sæby Fritidscenter d. 3. marts. Derefter bliver det ude sæsonens start d. 28. marts. Se www.sik80.dk.


NB: Kasper Larsen bor i nærheden af Dronninglund og har trænet i Sæby de sidste syv år.

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


SIK80-Logo.png
bottom of page