top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

Sæsonens første Sjov Fredag


Fantastisk god stemning ved første Sjov Fredag. 450 festlige, svedende, larmende, sportige børn havde fundet vej til Sæby Fritidscenter, for at give den max gas. Det er en oplevelse i sig selv at iagttage de mange unge, som bevæger sig rundt imellem hinanden for fuld speed og samtidig undgår konfrontationer.

Vi havde lidt udfordringer inden vi kunne slippe børnene løs da B var lukket den første time. Men børnene var tålmodige og glædede sig endnu mere til at boltre sig på den store trampolin og løbe på rulleskøjter.

Aftenens klassekonkurrencer var tæppefræs, sprint, rullemåtteræs, håndbold, højdespring og rulleræs. Vinderne var: Anna Koldstrup, Felix Nordal, Anja Holdensen, Benjamin Kristensen, Sille Berner, Oliver Froholt, Frida Fischer, Kasper Hansen, Lærke Andersen, Bastian Krogh, Lotte Vallentin og Tobias Skat.

Næste Sjove Fredage: 09.11.18, 11.01.19, 08.03.19

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page