top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Sæby vært for Nordjyllands første DGI-stævne


Pressemeddelelse

Sæby den 15.01.17

Sæby vært for Nordjyllands første DGI-stævne i 2017.

Startskuddet til årets atletikstævner gik søndag eftermiddag i Sæby Fritidscenter. SIK 80 stod for afviklingen af første afdeling af landsdelsmesterskabet med øvelserne 2x30 m sprint, 200m og 600m løb, kuglestød og trespring. Næste afdeling følger i februar måned ligeledes i Sæby Fritidscenter.

Dagens atleter kom fra Aalborg, Hjørring, Dybvad og Sæby. For en del af de 13 årige og ældre atleter, var det en finpudsning af teknikken forud for de Vestdanske mesterskaber i Århus næste weekend. Hvor det går løs i Marselisborghallen.

SIK 80 fik hovedparten af førstepladser. Følgende kom på førstepladsen: Laura Væver Eriksen, Safira Ria Hougaard, Frida Fischer, Victoria Kupetz, Tristan Kupetz, Jeppe Kongsbak Drastrup, Anna Glinvad Krogh, Julie Timm, Frederik Ravnholt Larsen, Julian Schlegel, Camilla Langagergaard, Liv Kroll Dalsgaard, Jannie Kristensen, Magnus Christensen, Willian Stellan Jensen, Karl Emil Søe Andersen, Jeppe Bruun, Katrine Frahm, Tobias Andersen.

På fredag går det løs med Sjov Fredag i Sæby Fritidscenter

65 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page