top of page
  • Forfatters billedeGunnar Møller Nielsen

Sæby med til ægte gyser ved DM ungdom i atletik


Sæbys 14-årige, Nikoline Stellan Jensen SIK80, formåede at levere en vaskeægte gyser, da de 14-15 årige piger skulle kaste diskos på Østerbro Stadion i København i weekenden.

Nikoline kastede de første to forsøg uden for kasteretningen og fik dermed ingen markering. Det sidste forsøg kastede valgte hun at kaste stående, det vil sige uden rotation, og sendte diskossen ud på hele 26 meter, hvilket lige nøjagtigt gav hende mulighed for at komme i finalen og dermed få yderligere tre forsøg.

Dem kvitterede hun også for ved at sende diskossen ud på 33,05 meter, hvilket var ny PR og samtidig Nikolines første sølvmedalje ved et DM ungdomsstævne. FLOT FLOT, da det oven i købet regnede under hele konkurrencen. Nikoline satte også PR i hammerkast med 6 meter til 34,49 meter og en 4. plads, fortæller Gunnar Møller Nielsen, der er formand for atletikklubben i Sæby, SIK 80.

Kasper Larsen 17 år, plejer også at være god for en spændende længdespringskonkurrence ved DMU. Det var han også i år. Han lagde ud med et spring på 6,62 meter og øgede det til 6,82 meter i tredje forsøg.

Han lå nu til at få sølv. Så skete der det samme som sidste år, at han i den sidste runde blev slået og fik bronze. Han kunne dog være godt tilfreds med sit spring, da det var tæt på hans PR og udført under de dårlige vejrforhold. Kasper satte også PR i Diskoskast til en 4.plads med 41,66 meter.

Uden for medaljerækken var Louise Østergård med ny PR i længdespring med 4,73 meter, hvilket gav en 8.plads. Janni Kristensen satte ny PR i Diskos med 26,66 meter og en 5. plads. Anne Farum fik en 5. plads i Vægtkast med 11,30 meter.

DMU havde 600 deltagere fra 47 klubber i Danmark.

Næste weekend går det løs i Ballerup, da Sæbys herrer skal forsøge at kvalificere sig til Elitedivisionen.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png
bottom of page